Neláska

Neláska

Anotace: Zevšednění. Musí nutně potkat každý vztah??? Nebo potkaly jen ty mé..

Náhlým probuzením
výkřik je do tmy
samotu protne
tak hlubokou a náhlou
nesmyslnou.

Stíny se vznáší kolem
v nich příběhy časů
dávno již minulých
tak nevšedních a zvláštních
odvátých.

A ptám se jen sebe
proč upadly v dávno?
Vždyť zdály se přítomné
tak hezké a běžné
živé.

Teď zdá se to mrtvé,
jak přeludy, lži,
kdy vodil´s mě po hvězdách
tak magických a krásných,
nevšedních.

Jak vzpomínky potlačit?
Žádat teď méně?
když ni rok zpět miloval´s
tak vroucně a něžně
opravdově.
Autor Lissa, 10.06.2015
Přečteno 321x
Tipy 8
Poslední tipující: M.A.Rek, Jean-Paul Simon, Rbb, Frr, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná a procítěná báseň. ST ;-)

30.08.2018 07:46:32 | Jean-Paul Simon

ta chvíle již pryč dávno jest,
i přejde láska, nenávist, bolest.
Trnitá růže, ta doba co letí,
mít štěstí lásku, hlavně zdravé děti.

02.08.2018 12:48:33 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí