Zavoněly jasmíny

Zavoněly jasmíny

Anotace: ...

Zavoněly jasmíny


Když koukala jsi na stíny

tmavých větví stromů

 

Na domě z pavučin

 

Na cestě do hor

 

Na lásce bez příčin

 

Na lásce bez citů


Na citech bez lásky


A kráse bez soucitu


Na vlastní já


Zavoněly jasmíny

 

Autor Airen, 13.06.2015
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: Nikita44, Jort, Frr, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí