název: stůj a zastav svůj krok

název: stůj a zastav svůj krok

Anotace: stůj a zastav svůj krok a pohlédni tam do výše kde po nebi...

stůj a zastav svůj krok

a pohlédni tam do výše kde po nebi mráčky plují

 

stůj a zastav svůj krok

a přemýšlej o smyslu svého žití,


 kudy se dát, aby tvůj život měl kladný smysl a řád

 

stůj a zastav svůj krok a hledej lásku,

která dá smysl tvému žití

 

vždyť roky v tvém životě rychle přibývají

a síly něco změnit ubývají ,

 

proto neboj se a vykroč směle štěstí vstříc

 

vždyť nečeká tě na konci žití

v říši smrti dobrého zhola nic

Autor jiří slunce, 14.06.2015
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí