Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: čtyři krátké básničky na dobrou noc

1.
Andílek ti na dobrou noc,
posílá pusu na víčka.
Uvidíš ho na obloze,
je to jasná hvězdička.
Koukáš na nebe,
hvězd je tam vážně moc,
Já myslím na tebe
a přeji dobrou noc...

2.
Když z nebe padá hvězda,
tak si můžeš něco přát.
Už je celkem hodně hodin.
měl by jsi jít lásko spát.

3.
Pod okny mňouká kočka,
ty miláčku zavři očka.
Už spinká i kočička,
broučku zavři očička.

4.
Zeměkoule se rychle točí,
chybí mi pohled do tvých očí.
Chtěla jsem ti popřát jen,
ať se ti zdá krásný sen.
Autor kika095, 15.06.2015
Přečteno 558x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí