Pohlazení anděla

Pohlazení anděla

Anotace: ....

Stále cítím Tvoji chuť a vůni ještě nezaschly Tvé polibky

život je dost různorodý a rád přehazuje výhybky


 To co já jsem prožil s Tebou a propadal se výše

v těch okamžicích já otvíral bránu Tvé andělské říše


Stále držím ten klíč v ruce a mé tělo se chvěje

ten co v zázrak nedoufá ten nikdy neuspěje....  



             V ničem..... 



                     Děkuji Ti za výlet do nebes...

          Děkuji že spoj zpět má dlouhé zpoždění....

Autor ztracený 22, 21.06.2015
Přečteno 511x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Frr, Jort, MARKO, Nikita44, Malá mořská víla, A42
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pohled do skryté touhy nebo prožitého okamžiku?...možná obojí:-)ST

21.06.2015 19:02:41 | Nikita44

Máš pravdu Nikitko... Obojí... Až do nedozírných dálav.. Děkuji Ti...

21.06.2015 19:10:21 | ztracený 22

Je tokik čistá...:-)

21.06.2015 18:49:24 | Malá mořská víla

Nádherně jsi to vyslovila vílo.. Děkuji

21.06.2015 18:59:09 | ztracený 22

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí