Bolest

Bolest

Anotace: Snaha o vyjádření

Temná síla, temný stín,
slunce za ním nevidím.
Schoulím svoje tělo, aby
nechtělo a nevidělo.
Tu se bolest vkrádá,
nevím co by ráda.
Život mi chce vzítí,
já chci začít sníti.
Sníti?
Já sen svůj už sním,
životem svým...
Autor lesní víla, 22.06.2015
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: J's .., Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí