Bez ní

Bez ní

Anotace: strašně se mi stejská po jedný holce, do kerý sem se zamiloval, viděl jí po půl roce a teď je zase pryč

Naposled, kdy spatřil jsem její krásnou tvář,
říkal jsem si jen: kdy přiznat jí se odhodláš.
Teď zjistil jsem již, že první kroky dělat mám,
vím, že když miluju, její vady nepoznám.
Nyní doufám již jen v pouhopouhou naději,
že její srdce jiní získati nechtějí.

Teď nevím, co dál
s tím dělat mám,
bojím se, že ji již nepotkám.
Nemám odvahu,
vyjít do svahu,
pak spadnout a nemít zábavu.
Autor j.i.ř.í.k, 04.02.2007
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach lizz to není tak snadnné já tě chápu kámo... jinak dobrá báseň mi se líbí!

04.02.2007 19:15:00 | Chonglee

strach, že nic není možné je jen pouze náš výmysl, výmysl lidí...
zkus přejít o krok dál...udělat to co chceš a svět ti bude ležet u nohou...fakt,
je to zaručené a nesmírně příjemné...:)

04.02.2007 15:35:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí