Znovu sedmnáct

Znovu sedmnáct

Anotace: ,,,,,

My můžem
mlátit hlavou o zeď
celou noc
….a stejně do školy nezaspíme
Na triku máme napsáno,
že milujem se MOC
….a že netrpíme splínem
Je nám krásných sedmnáct...
Autor v.hercik, 26.06.2015
Přečteno 503x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí