je to v piči

je to v piči

Anotace: v návratnom závrate

Z tvojich slov,
nasúkal so do seba kopec smútku,
praskám vo švíkoch a topím v sračkách svoje svedomie,
nechápe to nikto, len kto to žažil ten to vie.

Zo žumpy v mene lásky,
za klišé a zbytočné slová,
zaplatíš dane štátu život,
dôvod byť, dôvod sa zamordovať.

Za slzy kupujem si pivo,
a horká nabrala dnes novú chuť,
že mal som ťa rád vedia všetci,
no zostáva len zabudnúť.


Pod tvojím tlakom zas vyhŕkol bodrel,
do tmy a ticha izby zmizli,
rany kolien, čo do krvi som si odrel,
smutné básne, sarkastické aforizmy.
Autor lechienandaluz, 27.06.2015
Přečteno 796x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, Lagedama
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí