a suší je

a suší je

Anotace: ... na vodě za sebou ...

.
děsí se rána
a páni nevědí a
jdou přitom s paní
stále stejnou snídaní
bez lepku dědků a bez
kvete a neví pořádně
rozkvete příchozí
už bez peněz
a na dně
anebo
tě na
mezi
zastaví
a protáčí
jen si němé
vzpomínky
a jdou zase
a po tmě
uhladí
po krbci
už do rosy
své brousky
a jdou kosit
jednu řadu
za druhou
a suší je
na vodě
za sebou
.
Autor a_tao, 27.06.2015
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí