Láska po meči

Láska po meči

Anotace: Odcházíš, to si mi říci přišla? Vždyť ale, já...já měl plány! Na rovinu pravda...

Odcházíš, to si mi říci přišla?
Vždyť ale, já...já měl plány!
Na rovinu pravda vyšla, ale proč takhle?
To nepochopím milé dámy,
proč rozhodujete se tak kvapně.

Již na dále nebudeme chodit kolem horké kaše,
"toto je tvoje, tohle je zase naše"
řekla si bezcitně!!

Vím byl jsme ospalým princem
a on... no tím druhým.
"Nyní pro tebe jsem přítelem"
nějak takto to povím!

Jak kruté!! Ty se na něho směješ přede mnou,
aby já jsem to musel vidět?
To ti nestačí odejít s bednou tou
a já bych už mohl nad fotkou tvou sedět.

Bolí, bolí láska doutná pouze.
Už jsem velkým!!
Najdu si cestičku sám z nouze.
Autor Luxkas, 27.06.2015
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Dexteres, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí