pseudosonet

pseudosonet

Anotace: sub sub subropický kaktus nestál za hnus

Zovreté ráno,
Ako žalúdok a hrdlo,
Myšlienky v kŕdľoch,
po boji s tebou.

Po vlahom zápase,
chvíľka pravdy.
Kvapky z brady,
Škrabance na mäse.

Tichý verdikt,
Sekerou submisívne,
Vyťal som prvú radu v kine.

Tvoj predikt,
Na dlážku zo mňa plynie,
Červená, zhyniem!
Autor lechienandaluz, 30.06.2015
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí