Beze mne to nejde

Beze mne to nejde

Anotace: Do Tvého nitra mé ruce se noří.... pomalu vpíjí se kam až smí, labyrint duše Tvé jen...

Do Tvého nitra mé ruce se noří....
pomalu vpíjí se kam až smí,
labyrint duše Tvé jen těžko pokoří....
když neuhne-uspěje....to ona ví.
Ptáš se kdo jsem?Jsem život....jsem láska.
Duhová,ohnivá a proto věčně jiná.
Jsem proto,abys byl,jsem proto,abys žil.
Připíjím na Tebe,na slzy,úžas.....
na štěstí být dva a mít jen jedno srdce
Jsem......a budu Ti stále v patách...
Autor čertík, 02.07.2015
Přečteno 621x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí