Čas prázdnin

Čas prázdnin

Anotace: Prázdniny..

Pro všechny kteří milují čas prázdnin a léta

Už zas je slyšet z dálky letadlo.
Pod stromy stín tě ochladí.
V travinách cvrčci říkají-
"vyjdi ven v les! Tiše a potají"

Už zas je vedro k padnutí.
Z rybníků slyšet je jen smích.
Kdo nechtěl ..prozradí
že horko i v oblacích..

Už zas léto zavání..
Prázdnin je zatím jen po týdnu.
Tak vzpomeň na léta bez práce..
Na dětství ve slunci i ve stínu..
Autor Liduška, 04.07.2015
Přečteno 304x
Tipy 7
Poslední tipující: MARKO, Nikita44, Amonasr, J's ..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prázdnin je zatím jen po týdnu. ...pěkné..a ať žije les:)

04.07.2015 14:34:42 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí