Kolik vrásek, kolik šedin

Kolik vrásek, kolik šedin

Anotace: Co přináší láska

Kolik vrásek, zasela mi láska, kolik šedin,

Že mít rád jen jednu ženu, stále věřím,

Může muž, však nestačí si jenom přát,

Musí tiše šeptat lásko, musí oba milovat.

 

 

 

Autor lovelorn, 05.07.2015
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí