Sladká vzpomínka

Sladká vzpomínka

Anotace: Ztracená láska

Zamčená v krabičce ve tvaru srdce
za víčky přání schovávám
občas se cítím jako prve
když ve tmě si s tebou pohrávám

Krev je růží tajemných spojení
a moje duše chátrá
se Sluncem ve vlasech svých
opustila mě má láska

Tisíce myšlenek v osmi písmenech
nezemře sladká vzpomínka
drží mě pevně ve svých řemenech
nesměle předemnou utíká

Miluji tě- to je mých osm písmen
Autor VanessaInBloom, 06.07.2015
Přečteno 352x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Bartika, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí