Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: občas mně napadne nějaká věc.......

Každá minuta bez tebe,
je pro mně celí den.
Mám pocit jako bych tě
neviděl roky,
z mého života se stává
temný sen.
Chtěl bych tě opět držet
za tvé boky.

Líbat tě, držet tě,
usínat s tebou.
Hladit tě, držet tě,
lásku ti dát.
Létát a vzášet se s tebou.
Po souznění našich těl
opět v tvém obětí spát.

Roztaj už prosím lásko,
po tomhle už by i skála praskla.
Pro boha, bolest v hrudí cítím,
mé srdce už puká a praská.
Autor besturbo, 08.07.2015
Přečteno 464x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Kett, Loveless, koblihaska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí