Setkání

Setkání

Anotace: Jednoho sobotního rána za zlatavého slunce svitu, kdy svedla mě jeho záře, vábena jsem...

Jednoho sobotního rána
za zlatavého slunce svitu,
kdy svedla mě jeho záře,
vábena jsem byla a zvána,
kde nebyls a náhle jsi tu -
kde setkaly se naše tváře.

Tichý a klidný, vlídný a milý,
svět však popletls mi docela,
hlavu i srdce za tak malou chvíli
a tvář...ta mi jen plamenem hořela

K večeru s vínem sladkým a opojným,
hřejivým pohledem hladíš mne po těle,
poddám se dotekům něžným i průbojným,
vnímám tvou touhu slastně i nesměle.

Přeji si vroucně, ať pocit ten nikdy nekončí,
mé horké tělo s tvým spojené v jediné,
schoulená v bezpečí v tvé pevné náruči,
srdce mé v dlaních tvých navěky spočine.
Autor Naďulka, 09.07.2015
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí