Návrat

Návrat

Anotace: Jjj... Tak to je když někdo neustále miluje svojeho bývalého.

Nedokážu bez tebe být,
a ty to moc dobře víš,
a i přesto mi vždy ublížíš.

Na chvíli mi daleko odejdeš,
pak si na mě zas vzpomeneš,
a zase se vrátíš, přijdeš.

Jo, já k tobě cítím lásku,
své srdce dám klidně v sázku,
a protrhnu na očích tvých jemnou pásku.

Tak už zase stůj a srdce mi dej,
no táák, lásky k ní se klidně vzdej.
To totiž jenom se mnou zažiješ lásky rej!
Autor dolfik131313, 04.02.2007
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí