Blízko

Blízko

Anotace: blízko konce

Už je to blízko, víme to oba,

budou slzy a trochu i zloba.

sbalíme každý svou krabičku pozlátek,

zabouchnem dveře, nebudem se ohlížet na zpátek.

 

Už se to blíží, tak už neplačte oči,

Země se přece nepřestane točit.

řeknem si sbohem a přestanem si psát,

přestanem se vídat a přestanem se znát.

 

Už se to blíží, teď jen spálit ten most,

výčitek, zklamání už bylo dost.

 

 

Autor FANGirl, 12.07.2015
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: lovelorn, Jort, MARKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí