Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Pořád ta láska... No co už nooo... Klidně mi můžete někdo aj pomoct, ale nevím estli by to bylo vůbec platné.

Tohle je už jen vzpomínka,
která se mi v hlavě uložila zlehýnka,
Tak teď radši chlastám slivku Jelínka.

To vlastně Ty celý si pryč
a nevrátí tš žádný bič.
Já to moc dobře vím,
však zapomenout neumím.

Cítím k tobě víc než kamarádství,
nejradši bych vše, hlavně čas vrátila zpátky.
A z lásky k tobě si nedělala vrásky!
....................................
Strašně moc tě miluji
a TVÉHO rozhodnutí lituji!!!
Autor dolfik131313, 04.02.2007
Přečteno 460x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Safra.., máme stejné nadpisy..:-)

04.02.2007 20:36:00 | Rewana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí