Já... pyšný hlupák

Já... pyšný hlupák

Anotace: Když tak posloucháte slova písničky "Každý ráno (Chinaski) " a před očima vám běží příběh z vlastního života...

Když hlavu v dlaních svírám

A skrze slzy obraz se mi rozostřil

Když vím, že zapomínáš

Ale já nemohu, nechci

Zapomenout

Tvá vůně se mi všude připomíná

A nad sklenkou vína

Slyším hlásek Tvůj

Tvé oči plné něžnosti

A já? Král pýchy a slabosti

Co každý boj vzdal... a o Tebe přišel

Co nečestně hrál a jeho úděl je

Zůstat navždy bez Tebe

Ten hlupák, co si "každé ráno" vzpomene

Vím... varovaly jste mě

Ale já neposlechl

Nechtěl jsem čelit problémům lidstva

Vyhrála... má maska a pýcha

Nad láskou... k Tobě

"Každý ráno" si vzpomenu

A na dně srdce tě stejně pořád miluju


Já... pyšný hlupák s maskou

 

 

Autor Airen, 13.07.2015
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí