Nenávist a láska

Nenávist a láska

Anotace: Stalo se...nebo ne?

Šíp sviští do její šíje.
Neminul, dosáhl cíle.
Čas se zastavil.

Stalo se co nikdo nečekal...

Celý svět ten okamžik vzal.
Lidská stvoření za srdce jal.
Láska miluje!!!

Porážku poznal osud...

Klaní se ten, který vyslal šíp.
O odpuštění prosí tu,
kterou pokoušel se nenávidět.

Dnes už víme, kdo byl silnější...

Snad hříchem je, že se milují?
Lidé jim přece musí prominout!!!
Láska a Nenávist...
to spojení nesmí pominout.

alespoň tohle ne...
Autor Severka, 04.02.2007
Přečteno 355x
Tipy 4
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí