Melodie slov

Melodie slov

Anotace: hra na klavír nebo klávesnici

hluboký nádech výdech

teď

tón lásky klavíru sen mě láká
a splývám s tou skladbou životní

hraji na písmenka ten žár
to vzrušení vteřin pouhých
hodin dlouhých

ten jemný vánek vůně tvé
dlaních teplo
rtů sladké chvění

mír klid láska vášeň sladká melodie blouznící fantazie

skládám slova jako životní zážitky vedle sebe
klavírní pohlazení halí mě do šatu svého
naplňuje mou duši vlhčí má víčka

ta velikost z mé duše vycházející ta něžnost mých dlaní pobíhajících

uvolnění radost stesk vášeň rozrušení uspokojení

jeden tón za druhým

ta hlava zamilovaná

duše nekonečná

touha hrát

touha snít

milovat se a

žít...
Autor Marsinka, 14.07.2015
Přečteno 512x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí