Modlitba lásky

Modlitba lásky

Anotace: Modlitba za lásku a její nalezení

Bože prosím veď mě tou správnou cestou k nalezení druhé části,

jsem připravena na Tradici Luny, i Tradici Slunce,

nechť mě ochrání můj anděl strážný,
ať sama vycítím jaká cesta je správná,
ať se spojí dvě rozdělené duše a zažijí extázy lásky, extázy sexu.

Ať i ostatní najdou své druhé části, nechť jsou všechny bytosti na zemi šťastni.
Autor Taya, 19.07.2015
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí