Zhrzená ...

Zhrzená ...

Anotace: rozchody ...

Do života Tvého náhle v noci přišel

        a Tvou duši zcela pošlapal,

Byl to jen pud převlečený v lásku,

        a Tvé srdce nevinné pak poškrábal.

Kolik slzí za nocích prolitých, špíny a zla,

Po něm Ti v Tvých dlaních maličkých uvízla...

 

 

 

 

 

Autor lovelorn, 19.07.2015
Přečteno 489x
Tipy 2
Poslední tipující: MARKO, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí