Loučím se

Loučím se

V srdci nadále prázdnota,
v hlavě chaos a zmatek,
ztráta smyslu života,
hledání zavřených vrátek.

Skrytý hněv na nadpozemské síly,
tvá ztráta i nadále trhá mi žíly.
Osud si s našimi emocemi hrál,
proč mi tě nadělil, ale brzy i vzal.

Pustota skličující,
ztráta části sebe,
cítíc se nevěřící,
srdce žádá tebe.

Buď šťasten ať jsi kdekoli,
tvá část žije v mém srdci,
věřím, že vše jednou přebolí,
a opět ujmu se své moci.

Dal jsi mi vše, co jsi měl,
lásku, přátelství i oporu,
osud to tak nejspíš chtěl,
vztyčit nezdolatelnou závoru.

Dnes je čas řici si Sbohem,
i přestože to u srdce bolí,
nelze vše vyjádřit slovem,
čas však rány jednou zhojí.

Jednoho dne se možná opět sejdeme,
budeme spolu opět šťastni bok po boku,
prozatím na tento okamžik mysleme,
může mu předcházet celá řada roků.
Autor Lucie Mészárosová, 21.07.2015
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: lovelorn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí