Zklamání

Zklamání

Anotace: Napsáno pro moji nejlepší kamarádku, která chtěla básní sdělit své pocity muži, který jí lásku neopětoval

.
Zase je mi smutno na duši,
asi mi praskne srdce,
ublížils mi lásko ani netušíš
a šlo Ti to tak lehce.

Nechápeš jak je to pro mě těžký,
to co právě prožívám,
myslela jsem,že to bude s Tebou hezký,
že to krásný co k Tobě cítím -nejenom já v srdci mám.

Ale asi to byl zase omyl,
prostě sis chtěl jenom hrát
a ty moje něžný city,
nechceš vůbec vážně brát.

Chápu to, já nejsem to co by jsi chtěl
a zjištění ti pozdě došlo,
mysl zaslepenou touhou jsi měl,
víš, že dál by to tak nešlo.

Když to cítím jenom já,
je mi fakt už do breku,
jistota Ti přijde nudná,
mě přivádí to ke vzteku.

Pláču...
slzy stékají mi po tváři,
mám pocit..že už se nikdy nerozzáří

Pláču...
já chtěla jsem Ti říci tolik krásných slov,
a z nich ty nejtajnější měla znít... MILUJI TĚ
.
Autor Markéta.., 04.02.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Hezká a pravdivá...

04.02.2007 21:36:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí