Chtěla bych...

Chtěla bych...

Anotace: ...

Chtěla bych Ti psát                                  chybíš mi

a zprávy nikdy neposlat.

 

Chtěla bych Ti lhát,                                  zvládnu to bez Tebe

však říkat pravdu do očí.

 

Chtěla bych Ti dát,                                   naší lásku

co ztratili jsme včera.

 

Chtěla bych Ti říct,                                   vrať se

co nedokážu vyslovit.

 

 

 

Chtěla bych Tě hladit,                               ve vlasech

bez dotyků mých.

 

Chtěla bych Tě svádět                               Ty víš jak

a nebýt ve Tvé blízkosti.

 

Chtěla bych Tě zranit                                tak jako ty mně

a rány vidět na sobě.

 

Chtěla bych Tě neztratit,                           miluju tě!

už odešels - je pozdě...

 

Autor loverose91, 23.07.2015
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí