Proč

Proč

Anotace: ...

Proč ti to tak sluší?
Mé srdce to tuší,
proto tak silně buší.

Proč slyším tvůj smích?
Stále zní v uších mích,
bojím se vzpomínek svých.

Proč vidím tvé oči?
Hlava se mi točí,
jsem jak opilí kočí.

Proč vůni tvou cítím?
Myšlenky své radši vznítím,
kéž vyhnul bych se těm sítím.

Proč vnímám dotek tvůj?
Kéž řekl bych ti „Stůj!“
změnil bych osud svůj.

Proč chodíme kolem sebe?
Snad kdybychom měli sebe,
našli by jsme nebe.

Proč chci tě mít,
S tebou životem jít,
když vlastně vůbec nechci být.
Autor Křemen, 24.07.2015
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí