Než příjde ticho

Než příjde ticho

Anotace: Ani to nepotřebuje anotaci :)...

Zas trávíme čas u vody, 

u hřejivého plamínku.

U pár tvých vřelých slov.

Zas mám položenou hlavu

na tvém klíně s pohledem 

tvých nádherných očí 

se mě pokoušíš uspat.

 

Posloucháme vlnění hladiny

a zvuku mého povzdechu.

Šeptáš mi pár svých veršů

těsně u mé šíje, začínám

být opět nervózní.

 

Jak dlouho vydržíme si nic

neříct a vše vyprávět očima? 

Jak dlouho budu muset čekat

než to budu moci říct?

Mám tě moc ráda.

 

Tak a teď mi řekni:

Až usnu, políbíš mě?

Autor Laven De Brig, 24.07.2015
Přečteno 331x
Tipy 10
Poslední tipující: Nikita44, AndreaM, MARKO, Holis, Petbab, Robin Marnolli, jitoush
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí