abrazivní jednotka

abrazivní jednotka

Anotace: ...brousit od rána do večera..

Sbírka: Dimenzionálně

všechno je ztracený
jen málo patetická žena
dal trápit se je možnost
jak z románu vystřižena


postav hranici jsem ohněvzdorná
nanebevzetí nekoná se
na peklo málo hřišná
tvá abrazivní jednotka


na slovo neskoupá
na činy není prostor
obrousila hrany
prý to nestačí
prý to nestačí
 
pilně plnit stanovenou kvótu věrnosti
prý to bije do očí
vykrvácet srdce na koberec
když se o to nikdo neprosil
 
uzurpující naděje
je sladká jak hrst medových bonbonu
kazí se po ní hlava
patří jen mě
ty ji necítíš ani v jedné ještě věřící buňce
 
mlčíš
pro ten pocit
kdybys mě přestal trápit
otevřel brány
já budu neočekávaně doufat,
že nevedou do pekel ..
Autor Loveless, 25.07.2015
Přečteno 485x
Tipy 11
Poslední tipující: Akrij8, magnet-ka, Petbab, tato22, Frr, Jort, MARKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí