anděl

anděl

Anotace: jo

dnes už vím že to byl anděl
co měl v očích křídla
láskou do nebe mě sváděl
která ke mě shlídla

paprsky vzpomínek
které mě hladí
průzračný pramínek
když byli jsme mladí

byla krásná
a láskou voněla
pohádka spásná
která už dozněla

anděla jsem nechal
letět dál
protože jsem spěchal


tam-

-kam vítr vál

Výsledek obrázku pro anděl

Autor Akyš, 28.07.2015
Přečteno 385x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí