SMRTELNÝ CIT

SMRTELNÝ CIT

Anotace: Nekonečný boj s láskou a s bolestí citových prožitků...

Uvnitř srdce je láska

zavřená v tmavé cele,

horká, prýštivá lázeň,

mozek ovládla bázeň.

Smrtelník myslí směle,

že v sobě našel klid.

 

Chce dát životu formu,

jakož i psanému slovu,

není však v jeho moci

přemoci tíživý pocit.

Lásku jak smutnou vdovu

zrazuje smrtelný cit.

Autor Daniel Felder, 29.07.2015
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí