Stretnutie s anjelom

Stretnutie s anjelom

Anotace: ľudia si myslia že láska je večná, ale len Anjeli to vedia

Ako blesk z jasného neba
zasiahol ma úsmev tvoj
z ženy ktorú nepoznal som
stal sa zrazu anjel môj

Chcel som sa tomu brániť
povedať si, prestaň, dosť
znamenalo by to však ťa stratiť
a spáliť ten najkrajší most

A tak som sa vrhol dolu
do priepasti bezodnej
dúfajúc že zachytíš ma
a víjdeme spolu z nej

Všetky strachy zrazu zmyzli
rútil som sa rýchlo vpred
tvoje krídla vyniesli nás
osvetlujúc celý svet
Autor Dannalis, 30.07.2015
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí