Lásko má

Lásko má

Anotace: :-)

Myslím na Tebe,
lásko má stále.

Radost mě naplní,
když s myšlenkou na Tebe,
začínám den,
mírní se starosti,
když v mysli mé,
provázíš mne.

Vidím stále krásu tvého těle,
která pohltila mě scela.

Není chvíle žádná,
že by jsi nebyla,
pro mě krásná.

Miluji ty časy,
kdy vánek pohrává si,
s tvými vlasy.

Něžnost tvého hlasu,
nezmění ani stroj času.

Tvůj úsměv je mi sluncem,
největším je darem.

Tvé oči, jsou mi svitem v temné noci,
budeš mi hvězdami, budeš mi Lunou.

S myšlenku na Tebe půjdu spát,
jen o Tobě lásko má,
nechám si zdát...
Autor sttmr, 01.08.2015
Přečteno 493x
Tipy 3
Poslední tipující: Kutinečka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbezné tak

24.10.2018 20:16:02 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí