Cesta touhy

Cesta touhy

Anotace: Od chtíče, až k pokoře.

Chci tvou duši, nejsem ďábel.

Chci tvé srdce, nejsem drábem.

Chci tvůj dotek, dotek nebe.

Chci tvůj polibek, jen od tebe.

 

Chtěl bych vidět, jak se směješ.

Chtěl bych cítit, jak mě hřeješ.

Chtěl bych slyšet tvoje slova.

Chtěl bych mít tě jako Boha.

 

Nechci nic víc, než tvou přízeň.

Nechci nic míň, než lásky píseň.

Nechci nic víc, než tě vidět.

Nechci nic míň, než tě slyšet.

 

Prosím zůstaň, ještě chvíli.

Prosím nemař moje síly.

Prosím odpusť mi mé chyby.

Prosím vyslyš moje prosby..

 

Autor GiovaniDaVinci, 01.08.2015
Přečteno 682x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ta je božská :-)

10.10.2015 17:31:15 | PonnyPrincess

děkuji:-) jdu se tedy podívat na další tvá dílka;-)

10.10.2015 18:28:14 | GiovaniDaVinci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí