Saloon

Saloon

Anotace: saloon

Kývavýma dveřma tě vítám
já jsem tvá poslední hospoda
piáno hraje, čas počítám
než zruší klid pouhá náhoda

odevždy chtěl´s potkat dívku snů
máš ji mít, je-li to nehoda
zapomeň na klín, vsaď na lunu
zmizet v tmě skýtá salt metoda

zavřeným oknem, ven stůj co stůj
poslední sbohem dát nelituj
všem dívkám Západu, život tvůj
ve hře je, chceš-li snít, medituj

po zbytek noci pod širákem
co bylo, kterak by nebylo
vyzvání k tanci s tím cizákem
představu ticho vyléčilo

lásky k té, jejíž hlas přehlušil
třesk rozbitýho skla, buď jak buď
o rudých rtech dřív jsem netušil
nepůjdu dál, Bůh mě suď, má hruď

kývavýma dveřma vejde dál
vím, že na mě čekáš léta snad
tady aneb jinde, nepřestal
jsem věřit, že máš mě.. mám Tě rád
Autor Petbab, 02.08.2015
Přečteno 234x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., Frr, Nikita44, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí