29x

29x

Anotace: 6.5.2004-21.9.2005

Sbírka: Od A do Z

29x
říci milovat,
když křídla máš
a přec nelítáš.

-kde je svoboda?

Mít o tři vteřiny víc,
aby mohla bych ti říct,
to co tolikrát jsem chtěla..
však ústa jen se chvěla.

-proč jsem je promlčela?

Namísto slov, pocitů
dotkly se mých rtů
rety tvé.
Ne naposled ani poprvé.

-tak kolikrát?

Kolikrát řekls:
"Mám tě rád.."?
A co je slovo milovat?
Jen slovo snad?

-jaký je význam?

Odpovědi neznám
a přec se budu ptát:
proč směla jsem tě milovat?
Autor Mia, 08.03.2005
Přečteno 464x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí