Posezení s milovanou

Posezení s milovanou

Anotace: ...

Sedím a na tebe se lásko koukám,
s letmým pohledem i úsměv tvůj je oživen.
V srdci tvém já v pohledu před tebou poklekám,
v mém srdci je květ lásky z tebe oběven.

Sedím a na tebe se lásko dívám,
ty knihou listuješ, ty knihu čteš.
V nitru svém si o lásce tvé s andělem povídám,
dělej ve svém životě cokoliv jen chceš.

Sedím a s tebou se lásko usmívám,
to radost s láskou se nám stala vzájemnou.
Je štěstí naše, když tě objímám i tebou jsem objímán,
jsme k sobě oddáni k Bohu láskou nádhernou.
Autor RešHeNúnHe, 05.02.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dělej ve svím životě.. cokoli jen chceš.. :)
tak se mi to líbí... :)
hele. možná by to ještě chtělo udělat něco s rýmy... :) ale jinak.. dobrá cesta :)

06.02.2007 08:35:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí