Plně prázdný pokoj

Plně prázdný pokoj

Anotace: Těžké je loučení...

Ticho plně prázdného pokoje
a prosba, kterou bych splnil rád.
Touha, být s Tebou až do konce
a vědomí, že stojím si v cestě sám.
Stíny, co halí tvou tvář a snad
nezahalí docela. Protože tam
už nebude žádné cesty,
na které bychom se střetli...
Autor Martin Rose, 11.08.2015
Přečteno 569x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett, Li-po
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí