Nesetkání

Nesetkání

Anotace: podle skutečné události, text písně (2015)

Pod zeleným baldachýnem
neprší mi na vlasy.
Opíjím se bílým vínem,
akceptuji počasí.

Obloha je celá šedá,
samá voda, ochlazení.
Dnes mi, než to víno, nedá
stejně nikdo pohlazení.

A piju jenom z lahve!
A připít si? No není lidí!
Alláh, Viracocha, Jahve,
I Kristus dokonce to vidí.

A pak, že není připít s kým!
Jenže oni mi to nezávidí.
...bílé víno, baldachýn,
a to, že je dnes neuvidím.

...bílé víno, baldachýn,
a to, že Tě dnes neuvidím!
Autor el sereno, 17.08.2015
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, zdenka, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí