Snad zítra

Snad zítra

Anotace: nic nového - jen jiná slova

*

 

tmavá noc tíží

a neprostupnou mříží

samota nutí řvát

kde jsi?

 

směrem slyšení

slova mizí ve tmě

která podtrhuje ticho

Touha odstrkuje spánek

 

Pořád leje ještě

 

Za šuměním deště

ke tvému tušenému oknu

oči do tmy třeště

moknu

 

avšak a zas

ani pak

neslyším tvůj hlas

nebo alespoň měsíc

 

 

Autor aravara, 17.08.2015
Přečteno 379x
Tipy 9
Poslední tipující: Martinecka23, jitoush, terezkys, Frr, bogen, zdenka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí