Lásku sobě

Lásku sobě

Anotace: Pro každého, kdo to tak cítí.

Jiskra v Tvých očích
tlukot Tvého srdce
zastav se chviličku
než pohneš se prudce

podívej se na své ruce
usměj se na sebe v zrcadle
pochop
taková krása
ta Tě dostane

pohlaď se a uvědom si
co všechno už jsi dokázal/a
co všechno za sebou už máš
čemu odoláš
co zvládáš
kolik toho dáváš

jsi tak úžasný/á
pochval se přece

nezapomínej na to světlo v duši Tvé
a žár srdce

dej lásku nádhernou také sobě
jsi výjimečný/á
jsi krásný/á
jsi láskyplný/á

ať jsi muž či žena

zahoď slupku a ukaž kdo jsi
pusť své obavy
slzy
zármutky
stresy
křivdy
vztek

dovol si být tím
kdo být chceš

každý jsme byl miminkem
každý máme své příběhy v knihách životů

nesuď mě
sebe
toho či onoho
však víš prd..buď ke všem laskavý/á

neznáš mnohdy ani sám/sama sebe
do zrcadla pohlédnout se bojíš
za sebe se stydíš

neboj teď je ta chvíle to změnit

svoboda začíná v mysli
v srdci
v duši

tak přestaň myslet
a začni žít

když spadneš vstaň
a nenech se zastrašit

všechno zvládneš i když tomu nevěříš

když nevíš co dál
čekej
naslouchej
pomalu dýchej
nezoufej

a uvidíš
že řešení tu bude dřív
než se tou tíhou udusíš

buď na sebe hodný/á a dovol si lásku a mír
dovol si starosti jeden den hodit k ledu
a vše se uzdraví

to Ti slibuju

...

všem lásku a něhu
Autor Marsinka, 17.08.2015
Přečteno 463x
Tipy 4
Poslední tipující: JSJ, vodnař, Jenda P.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká a pravdivá básnička :-) Musíme se nejdříve naučit plně milovat sebe, abychom mohli stejnou měrou milovat druhé...

06.10.2015 14:08:49 | Jenda P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí