Kde Tě mám?

Kde Tě mám?

Anotace: o lásce

Noc se snáší po kraji v parku si dva šeptají:

Kuchyn prázdná,studená.
V obýváku ticho,klid říkal jsem si kde můžeš být?
Procházel jsem celým bytem a ty jsi fuč.
Snad odloudil mi Tě jiný muž?
Běžím parkem za domem a jsem zcela ohromen.
Sedíš na lavičce a hledíš vzhůru
koukáš na letící můru.
Tma Ti sluší miluju tě víc než tušíš.
Už mi nikam neodcházej
bez Tebe bych bloudil životem ,jak blázen pouští
láska ta se neopouští.
Autor noční nebe, 17.08.2015
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí