Dumaje

Dumaje

Anotace: písnička (2015) :)

Dumaje nad příčinností,
sleduji tě při činnosti.
Zkouším tajně hledat místa,
kde nejsi tak sebejistá.

Co vtipného podotknout,
a přitom se tě nedotknout?
Zatím jenom pokukuji,
s čímpak na tě vyrukuji.

S jarem stromy listím začly asimilovat,
já jsem začal taky myslím …nač to rýmovat?
S jarem stromy listím začly asimilovat,
já tě začal taky myslím…

Nejde to říct narovinu,
cítil bych přes dobro vinu.
Budu muset trpělivě,
toužit mlčky, úpěnlivě.

Zahlcený inspirací,
(tralalala lala jé)
vymyslím snad konspiraci!
(tralalala dumaje.)

S jarem stromy listím začly asimilovat,
já jsem začal taky myslím …nač to rýmovat?
S jarem stromy listím začly asimilovat,
já tě začal taky myslím…

Vzduch zavání květinami,
je cítit to mezi námi!
Když ti kouknu pod obočí,
horoskop se pootočí.

Věci, který nesměj se,
bychom mohli, zasměj se.
Tváříš se tak tajuplně,
notak už roztaj úplně.

Nevím, jak už to mám říci,
v břiše lítaj kolibříci!
Autor el sereno, 18.08.2015
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: adaj, zdenka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí