Den s láskou

Den s láskou

Anotace: Kéž by..

Byl večer a ty jsi nechal mě

skoro zabloudit, když nechtěls

abych ten den odešla domů

z tvého objetí, tvé něžnosti

a na chvilku

i z našeho života neživota.

 

Krásný den jsem s tebou prožila,

teď mě nech chvilku odcházet,

abys příště zas mohl 

ve svém náručí mě sevřít, 

možná i jen lehce na rty políbit,

jako příslib dalšímu našemu ránu.

 

Vím, že to nevydržíš a ukážeš 

mi správnou cestu.

Autor Laven De Brig, 19.08.2015
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Kapka, Zasněný básník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí