Křižovatka cest

Křižovatka cest

Anotace: ...

Skrze všechno, co jsem udělal,
navzdory tomu, co jsem ztratil.
Já nezapomněl na cestu,
která mě k Tobě vedla,
vzpomínám na křižovatku,
tu která nás spojila.
Každou noc vzpomínám na růže,
co jsem ti utrhl ze zahrady.
A ta úsměv ti vykouzlila,
vzpomínám na vůni tvé kůže.
Jak rád dotkl bych se zas tvé ruky,
kde, že jsi se mi ztratila?
Já až na konec světa půjdu,
tak dlouho dokud Tě nenajdu,
obětuji se pro to, že Tě miluju...

Autor Martin Rose, 20.08.2015
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: bloumej očima
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí