na ranních loukách

na ranních loukách

Anotace: ... s oběma vidy ...

.
na ranních loukách začínají
až stojí najednou na zápěstí
seprané pře už nikdy vážné
vztahy nevezmou do mlhy
a pro společné kotrmelce
namísto něhy objednají
krkolomné sjezdovky
a tajné jedy v kávě
s oběma vidy
.
Autor a_tao, 21.08.2015
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: just me
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

halloooo,jak je???

21.04.2016 19:46:31 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí