pink na adresu srdce

pink na adresu srdce

Anotace: ...proč se neozýváš?

* ona…
se mi hřejivá zdála
přišla sama
má nenadálá

* v počátcích…
se s kytarou smála
světelná paví
co v noci mne baví

* ať ne.jsem…
ne.to.pýří ozvěna skála
žulová sláva
kde voda žalí

po měsíci by nenechávala
citové splavy
u nich jsem dal ji

to .. se ... někdytakvživotěstává… že slunce pálí
... ač jsme si přáli
pink
to .. se ... někdytakvživotěstává… že jsme ji psali
... a zoufávali

to se někdy tak v životě stává…

na adrese srdce
...
Autor J's .., 23.08.2015
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: jitoush, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí